Blaricum – Straatroof: politie zoekt getuigen

Om 23.15 uur kwam het 19-jarige slachtoffer vanuit Huizen uit de richting van het 4e Kwadrant. Hij fietste op Het Grachtje ter hoogte van de apotheek toen hij uit het niets door een onbekende man van zijn fiets werd getrapt. Het slachtoffer liep hierbij diverse verwondingen op aan zijn lichaam en gezicht. Onder dreiging van een steekvoorwerp, moest het slachtoffer naar een bank om voor de verdachten geld te pinnen.

Signalement

Volgens de verklaring van het slachtoffer, hadden de drie mannen een soortgelijk uiterlijk. Hij kon van één verdachte een specifiek signalement opgeven: lichtgetinte man, droeg een spijkerbroek en een zwart vest. Opvallend was dat de man een bandana pet droeg.

Getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die in verband met deze straatroof informatie hebben dat voor het onderzoek van belang kan zijn. Bent u getuige geweest of heeft u informatie en wilt u dit melden? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron: Politie