Laatste voorstelling Moordweekend Vitusgebouw met vrolijke komedie

Vandaag vindt de laatste voorstelling “Moordweekend” in het Vitusgebouw plaats. Jos Rigter regisseert deze vrolijke en spannende komedie van de schrijver Carl Slotboom.

Vier dames en een heer hebben zich opgegeven voor een yogaweekend op een afgelegen boerderij. Het zijn de meest uiteenlopende types en het valt dan ook niet mee om een heel weekend met elkaar door te brengen. Zo zijn daar Johanna, een huisvrouw uit Coevorden die voor het eerst een weekend weg is en de vriendinnen Ria en Corrie die naar de cursus zijn gekomen om een weekend lol te hebben. Bert, een man die zich helemaal op het spirituele heeft gestort en Marian, een feministische zelfstandige vrouw, maken het gezelschap compleet. Al snel leidt dit tot verwarrende en komische situaties die de cursusleider soms tot wanhoop drijven. Door een onverwachte gebeurtenis wordt de cursus heel anders dan verwacht…

Alfred Kayser, woordvoerder van de toneelvereniging meldt dat de repetities vermakelijk verlopen, ook wordt er veel lachen.  “Het is een uitdaging die steeds leuker wordt”, vertelt Alfred!

Om  20:15 uur begint de voorstelling. De zaal opent de deuren om 19:30 uur.

Kaarten a 7 euro per persoon zijn te reserveren via 06-22 196 851 of via http toneelverenigingblaricum.nl