Feestelijke heropening weekmarkt Eemnes

Groente- en fruitmarkt
Foto: comonwiki

Op 3 december is de feestelijke heropening van de weekmarkt in Eemnes. U kunt dan terecht op de nieuwe plek tegenover het winkelcentrum Minnehof. Met de komst van de markt wordt het winkelcentrum nog aantrekkelijker en de parkeervoorzieningen op de Braadkamp beter, meldt de gemeente.

De afgelopen maanden heeft de gemeente gesprekken gevoerd met winkeliers, bewoners en marktkooplieden. De wensen en idee├źn die in deze gesprekken aan de orde kwamen, zijn zoveel mogelijk verwerkt in de opstelling voor de nieuwe weekmarkt.

De weekmarkt op de nieuwe locatie wordt 3 december 2015 om 10.00 uur officieel geopend door wethouder Herman Zoetman. Ook is er muziek en brengt Sinterklaas met enkele Pieten een bezoekje aan de markt.