Makelaar vernieuwend binnen schrijnende ouderenzorg

Gerda Kosmeier Gerda Kosmeier Makelaar Gerda Kosmeier is vernieuwend bezig binnen de schrijnende ouderenzorg. Zij biedt sinds dit jaar aangepaste woonruimte aan ouderen en senioren in Baarn, Blaricum en het hele Gooi. Gerda Kosmeier merkt dat steeds meer ouderen gedurende hun laatste levensjaren thuis willen blijven wonen. Wanneer het mogelijk is, willen de senioren in hun eigen woonomgeving blijven. Senioren die over voldoende budget beschikken, laten zelfs extra aangepaste woonruimte met faciliteiten bouwen op hun erf. De kinderen verhuizen naar de ouderlijke woning en nemen de mantelzorg voor hun rekening. Soms is het een keuze van de mensen zelf, maar door bezuinigingen in de zorgsector kan het ook een noodzaak worden.

Gerda Kosmeier vindt het een mooie uitdaging om de ouderen tegemoet te komen met haar woningaanbod en extra zorgservice.
Zo zoekt  ze samen met de ouderen en hun familie naar woonoplossingen en biedt ze maatwerk. De ene keer helpt zij met een aangepaste woning en voor een ander laat zij een garage of schuur ombouwen en inrichten als zelfstandige wooneenheid, of regelt zij een woning met ambulante zorg. Blaricum is een van haar speerpunten eindigt zij.