Blaricum – Poging woningoverval in Opsporing Verzocht

Overval

Vrijdag 3 maart rond 09.00 uur kwamen twee onbekende mannen het terrein oplopen van een woning aan de Verloren Engh. Het tweetal was gewapend en droeg gezichtsbedekking. Ze bedreigden de tuinman, die hierbij lichtgewond raakte. De daders zijn niet in de woning geweest. Ze vluchtten weg in de richting van een nabijgelegen park. Ondanks een zoekactie zijn de daders niet aangetroffen. De tuinman is door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. In de uitzending van Opsporing Verzocht vertelt hij wat hem die dag is overkomen.

Uw tip!

Heeft u naar aanleiding van de uitzending informatie over deze woningoverval, geef het dan door via de opsporingstiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand tipformulier.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 21 maart uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1. De herhaling is woensdag 22 maart om 12.05 uur op NPO 2. Ook het regionale opsporingsprogramma Bureau NH zal woensdag 22 maart deze overval behandelen in de uitzending.

Bron: Politie